Servicii

Ospatari amabili si atentie la detalii

Prin servicii de calitate intelegem nu doar o atitudine respectuoasa si proactiva din partea personalului La Cupola cat si a tine cont de parerile clientilor, pentru a le oferi o experienta cat mai placuta de fiecare data cand ne pasesc pragul.

La Cupola Ristorante se distinge atat prin aspectul sau elegant cat si prin serviciile exceptionale pe care le ofera.

targ cariere

Cu o vasta experienta in domeniul customer service, managerul acestui restaurant stie cat de important este sa oferi clientilor o experienta deosebita.Si acest lucru este posibil numai in masura in care orice detaliu este bine pus la punct – de la vesela de calitate si mese aranjate fara cusur, la ospatari amabili, care te intampina cu un zambet cald si cu o vorba buna.

Din acest motiv, multi din angajatii centrelor de afaceri construite in inima Iasului, aleg sa ia pranzul la noi, profitand de oferta Business Lunch.

pofta de crispy

Restaurantul este astfel amenajat incat sunt disponibile mese rotunde pentru intalniri de afaceri, banchete confortabile pentru grupuri mai mari de persoane sau coltisoare retrase pentru intalniri in doi. Exista deasemenea si scaunele pentru copii, precum si o rampa speciala pentru carucioare, daca decideti sa ii aduceti pe cei mici.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *