Ce este un Brioselan?

Ce este un brioselan?

O joaca de copii

muffin animalsSambata la atelierul de gatit pentru copii, se fac briose. Ce e drept, pentru noi , adultii, o briosa nu e un subiect de joaca – o savurezi meticulos intro pauza de cafea si iti vezi mai departe de viata.

Ei uite ca , pentru cei mici, lucrurile stau altfel. E ca si cum orice ar atinge un copil, devine prilej de joaca si de creativitate. Va amintiti poate cum, atunci cand erati de-o schioapa, fiecare nor de pe cer avea povestea lui?

Cati dintre noi, adulti fiind, ne mai uitam la cer sa-i descoperim povestea? Nu multi … poate de asta ne si garbovim pe masura ce imbatranim… uitam sa ne ridicam privirile si sa visam.

…la fel ca si Briosoricelul

Eh … am deviat un pic de la subiect…

Prin urmare, un Brioselan este simplu … o briosa cu elan. Asa cum o Briopisica e o briosa cu mustati si urechi triunghiulare iar un Briosoricel ar cam trebui sa stea departe de ea.

animal muffins breakfast

Veniti sambata la atelier, mesteriti la briosele absolut necesare, iar daca mai scapa vreo una nemancata, luati-o acasa si faceti din ea prilej de joaca. Cei mici vor fi absolut incantati.

Si ca tot vorbim de briose (nu e neaparat necesar sa fie dulci) – puteti ascunde in ele broccoli, spanac, sunca, branza – si uite asa obtineti un mic dejun copios si sanatos pentru toata familia.

Saptamana asta nu va mai vin cu retete … aveti liber la creativitate!

Atelier de gatit pentru copii:

Sambata 27.09.2014, ora 11.00, La Cupola Ristorante, Palas Mall.

Rezervari si informatii

telefon: 0740574524 sau email: ateliere.copii[at]gmail.com